Artikler til

Inspiration

Kurser og træning

Psykologisk Tryghed i din organisation

Workshop beskrivelse

Vi ved, at gode relationer og godt samarbejde er kernen til at skabe gode resultater. Vi ved, at organisationer med høj grad af psykologisk tryghed klarer sig bedre end organisationer med lav grad af psykologisk tryghed.

På workshoppen lærer du, hvorfor det er vigtigt at have psykologisk tryghed i dit team og i din organisation. Du vil lære, hvad det er for mekanismer, der skaber psykologisk trygge miljøer, og hvordan du kan medvirke til at skabe psykologisk tryghed i din organisation.

Workshoppen bygger på de agile værdier og principper, hvor vi uddelegerer ledelse og beslutningskompetencer til medarbejderne i de yderste led i organisationen. Workshoppen er derudover baseret på Amy Edmondsons forskning i psykologisk tryghed, The Human Element® og Radical Collaboration®.

Workshop udbytte

Som kursist får du en række værktøjer der kan hjælpe dig med at skabe og vedligeholde gode samarbejdsrelationer.

Du lærer:
 • at håndtere dine og andres forsvar, så I forbliver konstruktive i svære samarbejdsrelationer
 • om præferencer i samarbejde, og om hvordan dine og dine samarbejdspartneres præferencer påvirker jeres samarbejde
 • at lytte og at tale klart og hvorfor sandheden er den store forenkler
 • om bevidste og ubevidste valg
 • hvordan fejl bliver til læring
Du lærer, hvordan du skaber et psykologisk trygt miljø, hvor alle føler sig set og hørt og får mulighed for at byde ind med deres fulde kompetencer og personlighed. Du lærer, hvorfor psykologisk trygge organisationer har bedre resultater på alle parametre:
 • højere medarbejdertilfredshed og bedre fastholdelse af medarbejdere
 • højere produktivitet
 • større omsætning
 • større bundlinje

Deltagerprofil

Workshoppen henvender sig til alle, der samarbejder.

Deltagerforudsætninger

Du behøver ikke at have nogen forudsætninger for at deltage.

Deltagerforberedelse

Ca. to uger inden workshoppen modtager du en velkomstmail med instruktioner om, hvordan du bedst forbereder dig. Du kan forvente at skulle bruge ca. tre timer på forberedelse inden workshoppen.

Undervisningsform

Vi holder workshoppen over to dage.

Workshoppen er baseret på principperne fra Training from the Back of the Room. Det betyder, at workshoppen har fokus på kursisternes læring. Du kan forvente at blive engageret og udfordret hele vejen igennem workshoppen med basis i den viden vi har om, hvordan vi bedst lærer, nemlig når kursisterne taler og underviser hinanden.

Underviser

Thomas Elkjær er Agil Coach i tryZone. Thomas har mange års praktisk erfaring som leder, projektleder og Agil Coach og han har hjulpet en række organisationer med at skabe bedre samarbejde og bedre resultater. Han coacher og træner organisationer og teams i Teamsamarbejde. Du kan læse mere om Thomas her.

Sprog

Dansk

Pris

10.000,00 DKK ex. moms og inklusive
 • Kursusmateriale
 • Frokost, the og kaffe under workshoppen

Vil du vide mere?

Kontakt os på 22171672 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Tags:
tryzone-hvid-3.png